این کتاب، ترجمهی 23 نوع از انواع علوم حدیث، از کتاب مشهور «مقدمهی ابن صلاح شهرزوری» است و در بر گیرندهی مفاهیم اساسی مورد نیاز برای دانشجوی محقق در علم حدیث و در راستای فهم آن میباشد.
Author: تقي الدين عثمان ابن الصلاح
Translators: آدم غلامی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
هرگاه انسان خردمند و روشنفكر در آفرينش اين همه زمين و آسمان، ماه، خورشيد، ستارگان و به طور كلي آفرينش همه موجودات و نظم پيچيده و دقيقي كه در ذره ذرهي آنها تعبيه شده است، مورد دقت و تفكر قرار دهد، به اين نتيجه ميرسد كه اين عالم داراي آفرينندهاي بس عظيم و كاملي است كه از هر عيب و نقص و عجز و ناتواني به دور است و از طرف ديگر چون انسان در واقع راجع به مسائل مربوط به عالم برزخ، قيامت، معاد، سعادت و شقاوت خود هيچ گونه شناختي ندارد و عقل و استعدادهاي بشري به تنهايي براي هدايت انسان در عرصه زندگي كافي نيست. الله متعال می فرماید: «پيامبراني بشارتدهنده و بيمدهنده فرستاديم تا اين كه بعد از آمدن پيامبران حجت بر مردم تمام شود و آنان عذري نداشته باشند و خداوند شكستناپذير و حكيم است». (نساء / 165) پس پیامبران برای رساندن توحید و احکام الهی فرستاده شده اند که ما با مطالعه زندگانی آنها بیشتر با پیامبران الهی آشنا می شویم
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
دعوت، فنی است که دعوتگران صادق بخوبی از عهده آن برمی آیند، همانطور که ساختمان سازی و صنعت را بناها و صنعتگران ماهر می دانند. تمام هم و غم داعیان باید دعوت باشد و آنرا بدرستی به مردم برسانند؛ چرا که آنان، وارثان محمد مصطفی صلی الله علیه وآله وسلم بشمار می روند.
Author: عائض بن عبدالله القرني
Translators: عبدالقادر ترشابی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
کتاب توحید
Author: محمد بن عبد الوهاب
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
در روايات به مقام و مناقب حضرت فاطمه زهرا (رضي الله عنها) تصريح شده است، نه بر عصمت آن بزرگوار؛ چه در هيچ يک از روايات به عصمت حضرت زهرا (رضي الله عنها) تصريح نشده است در اين كتاب اين موضوع را بررسي خواهيم كرد.
Author: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
ما اگر از دلایت قرآن و روایت پیامبران صرفنظر کنیم، هرگز نمیتوانیم به حقانیت زرشت و آئین او پی ببریم، زیرا که اولا زمان ظهور زرتشت و شرح اقدامات او روشن نیست، و ثانیا کتاب اوستا که بدو منسوب شده، از گزند فزونی و کاستی محفوظ نمانده است. پس نه پیامبر این آئین را به خوبی میتوان شناخت و نه کتاب و پیام وی را به درستی میتوان یافت، حتی زمان ظهور زرتشت معلوم نیست که وی در کدام عصر میزیسته است
Author: مصطفی حسینی طباطبایی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com